Puslapiai

2019 m. gruodžio 9 d., pirmadienis

Adventas


Advento nuotaikai palaikyti, dalinuosi grigališkojo giedojimo giesmėmis. Kviečiu pasimėgauti šventos muzikos harmonija...




Iš mano gyvenimo

-2019 12 03-


Ačiū Dievui už gražų rytą!
Šviečia saulė. Mėlyname dangaus fone rimtai spokso pilkšvai balti debėsėliai.
Po vakarykšių minčių audros šiandien jaučiuosi žymiai geriau, aišku neapsiėjau be maldos ir Jėzaus sustiprinimo. Bendravimas su Jėzum mane labai sustiprina.
Noriu kurti... Labai dažnai. Daug visokių idėjų ateina į galvą, tačiau būna, kad pasimetu tarp jų, nežinau nuo ko pradėti. Jei užsikabinu, tai trumpam, vis nepabaigiu arba baiginėju, mano nuomone, per ilgai. Būna, kad ir pabaigiu (kažkas pergalingo!!!). Gal taip ir turi būti. Negali gi pastoviai ar per prievartą kurti. Gal ir tinginystė ar baimė suklysti trukdo...Neprarasti vilties. Su malda. Stiprinti tikėjimą. Bet egoizmo tai tikrai per daug. Gal jam priešnuodis būtų dėkingumas? Ačiū Dievui už gyvenimą ir Jo Gailestingumą! 
Nieko aš apie save ir kitus neišmanau, ne aš sukūriau šį pasaulį ir ne man spręsti kaip gyventi kitiems ir man pačiai. Noriu išmokti gyventi tokį savo gyvenimą, kokio man gyvenimo nori mano Viešpats Jėzus Kristus! Ir linkiu jums visiems to paties!
Dar nesutikau jokio žmogaus, kuris taip švelniai ir su begaline meile bendrautų su manim ir netikiu, kad sutiksiu. Dievas vienintelis myli be galo! 
Verta Juo pasitikėti!
Ir neklausyt ką sako velnias!


2019 m. gruodžio 6 d., penktadienis

Atvirukas


                    Atvirukas (A6, linas, tušas)

Atvirukas

           
                      Atvirukas (A6, rašalas)

Atvirukas


               
                 Atvirukas (A6, vilna, rašalas)

Atvirukas



         
             Atvirukas (A6, pigmentinis rašalas)

Atvirukas




Atvirukas (A6, siuvinėjimas kryželiu)